OPTIMIZARE SITE SEO | CREARE si PROMOVARE WEBSITE | SERVICII SEO OPTIMIZARE INTERNET | CONSTRUIRE SITE NOU

Cauta

Du-te la cuprins

OPTIMIZARE SITE CONTACT | DESPRE MINE

In pagina contact optimizare site aflati cum am ajuns sa-mi optimizez site-urile si concluziile finale in optimizarea seo.


Mi-am inceput activitatea in domeniul IT odata cu aparitia primelor calculatoare 286 si X386. M-am ocupat in acest timp de harware si software calculatoare, foto si video la nivel semipro in fotografiere si filmare, editarea foto-video a materialului. Acesta este un avantaj deoarece a fost destul de simplu sa incep sa acumulez cunostinte din domeniul serviciilor de optimizare site, optimizare seo, creare site nou sau promovare site si inscrierea acestuia in directoare.

Poate datorita faptului ca sunt un perfectionist nu am fost foarte multumit de prestatiile companiilor care au facut pentru mine campanie ppc adwords (timp de 5 luni), construire site si optimizare seo (care a durat 6 luni) si am inceput sa ma documentez in acest domeniu pe blogurile din SUA unde este ce-a mai mare concurenta pe servicii seo, analizand parerile profesionistilor. Totodata am urmarit o perioada lunga de timp de unde culeg informati despre cuvinte cheie, robotii care fac indexarile si afiseaza rezultatele in cautari pe google, bing sau yahoo. Satisfactia a fost multumitoare cand am vazut ca obtin rezultate neasteptat de bune (oricum mult mai bune decat pe site-ul optimizat seo pentru mine de o companie cu pretenii si multi bani), mai ales ca acum un an eram un client in cautarea unei companii pentru servicii seo. Consider un avantaj al meu, faptul ca fac singur ambele etape de webdesign si optimizare site seo (etape care de obicei se fac de persoane diferite in cadrul unei companii si ar trebui o colaborare perfecta intre aceste persoane)

optimizare site
optimizare site contact

Cred cu tarie ca o legatura apropiata cu un client in servicii seo trebuie sa fie cat mai putin stresanta pentru acesta. Mai precis, in clipa cand luam o comanda pentru construire site sau optimizare seo, ne intalnim si luam toata informatia pe care poate sa ne-o puna la dispozitie, dupa care invatam noi despre produsele acestuia, propunem cuvinte cheie si ne apucam de etapa de creare site. Din cand in cand trimitem spre aprobare partea de design website. Daca cineva doreste un site nou, sau modificarea celui existent despre electrocasnice sau parchet (cum a fost cazul meu) sau orice altceva, avem la dispozitie o sursa magnifica de informatii: internetul, si este foarte simplu sa invatam despre produsele sau serviciile clientului in cauza.

optimizare site

Prefer site-uri de prezentare, personal cred ca un site de prezentare ma pune intr-o legatura mai apropiata cu clientul si pot descrie mult mai bine la telefon produsul vandut decat un magazin virtual (cu pune in cos), dar ambele variante sunt bune.
Consider ce-a mai buna metoda de promovare site, o optimizare seo corect facuta prin metode White Hat. Acest lucru genereaza click-uri gratuite pe site-ul nostru care odata cu trecere timpului se maresc.
Opiniile unor clienti pe produsele noastre (veniti de pe net), care stiau diferenta dintre rezultatele pe click-uri platite ppc si cautari organice au afirmat ca cel mai mult prezinta incredere o companie care apare in acelasi timp si in rezultatele cautarilor organice si in cele sponsorizate. Companii cu site-uri vechi care apar in cautari organice dar au si capacitatea financiara de a face campanii Adwords prelungite.
Concluzia este ca optimizarea seo este obligatorie pentru a aparea in primele 20 rezultate iar campania Adwords trebuie facuta in perioade cand este cerere pentru produsele sau serviciile oferite de noi.

optimizare site

Am incercat in aceste pagini simple sa explic lucrurile de baza care trebuiesc facute din domeniul serviciilor seo. Optimizarea de finete, metodele folosite si partea de web design raman la latitudinea si depind de experienta si imaginatia fiecarei persoane care se ocupa de acest lucru.

optimizare site

Opiniile si parerile dumneavoastra sunt importante. Daca v-au fost utile aceste pagini va rog, nu uitati sa votati in paginile de socializare. Astfel si prietenii dvs. vor afla lucruri noi. Va multumesc si va doresc numai bine.


un
Like daca aveti cont pe Facebook
un
Tweet daca aveti cont pe Twitter

optimizare site contact
optimizare site
optimizare site contact


Vodafone: 0731 329 514
Cosmote : 0766 630 303

optimizare site contact
optimizare site

SERVICII SEO | CREARE SITE | OPTIMIZARE SITE | OPTIMIZARE SEO | PROMOVARE SITE | DESPRE MINE | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal

Free SEO Tools Protected by Copyscape Web Copyright Protection