OPTIMIZARE SITE SEO | CREARE si PROMOVARE WEBSITE | SERVICII SEO OPTIMIZARE INTERNET | CONSTRUIRE SITE NOU

Cauta

Du-te la cuprins

CONSTRUIRE SITE | CREARE SITE | DESIGN WEBSITE | SITE NOU

In capitolul - CREARE SITE - o sa aflam ce sa cerem de la firma pe care am ales-o pentru acest lucru, cum sa alegem sa cream, si ce sa folosim in etapa de construire site, avantaje si dezavantaje in site-uri. Un design website corect trebuie sa fie atragator, sa nu afecteze SEO, sa spuna mult despre activitatea noastra, clientul cand ajunge pe aceasta pagina, sa fie convins ca a gasit ce cauta. Aspectul si usurinta navigarii in pagina cat si informatia pusa la dispozitia clientului sunt prima si ce-a mai importanta carte de vizita pentru a determina clientul sa faca pasul spre noi printr-un telefon sau e-mail.

creare construire optimizare seo site nou
creare site - construire site

In general construirea unui site corect si din punct de vedere al motoarelor de cautare trebuie inceput de la zero. - creare imagine de fundal site, banner, structura directorilor cu produse sau servicii etc... Tot in aceasta etapa se aleg cuvinte cheie, denumirea directorilor si al titlurilor (cuvinte care apar si in codul sursa al paginii, unde citesc motoarele de cautare, numite Meta-etichete ), lucruri foarte importante pentru motoarele de cautare si pentru etapa de optimizare seo. In general timpul de construire site variaza in functie de marimea si structura acestuia ( 30-60 zile ).

Acum pe internet este la moda preluarea unor scheme de site-uri (template) gata facute in diferite platforme de editare gen Jomla, WordPress si modificate in functie de cerere si activitatea clientului. Aceste site-uri pot fi realizate in una-doua saptamani, costa putin 100-300 euro (deoarece ele la baza sunt gratuite, trebuie sa stii doar cum sa le modifici in texte si sa adaugi pozele produselor). Daca aveti deja un renume pe piata este o cale acceptabila pentru creare site care sa-l aveti pe cartea de vizita sau in reclame. Aceste scheme sunt destul de greu de optimizat ulterior si nu dau rezultate foarte bune in cautarile pe google, bing sau yahoo, totusi exista companii care reusesc acest lucru dar cu alte costuri. Am experimentat personal ce inseamna un site frumos dar care nu apare pe net in primele 1000 de rezultate, si atunci ce folos ?
Ce este important de retinut: Etapa de creare site corect facuta in aceeasi masura din punct de vedere design website dar si optimizat seo corect pentru motoarele de cautare nu se face nici usor si nu costa nici putin deoarece este multa munca.

creare construire optimizare seo site nou
optimizare site design website
optimizare site construire site
optimizare site creare site construire site
creare construire optimizare seo site nou
optimizare site construire site nou
optimizare site construire creare site nou
optimizare site creare site

Avantaje si dezavantaje in etapa de construire site nou. Cum sa cream un design website care sa nu afecteze Google, Bing sau Yahoo in cautari.


Un alt criteriu important este alegerea fontului pentru text care trebuie sa fie un font generic international, culoarea fontului sa fie in contrast cat mai mare cu fundalul iar marimea lui sa fie suficienta pentru o citire confortabila a paginii web.

Sa ne ferim de aplicatiile flash. Un site construit in flash este foarte atractiv dar cu rezultate foarte slabe in optimizarea pe motoare de cautare. Se pot construi site-uri atractive fara flash, totul depinde de imaginatia celui de la web design.

Acest lucru este important si pentru etapa de optimizare seo.

creare construire optimizare seo site nou

SERVICII SEO | CREARE SITE | OPTIMIZARE SITE | OPTIMIZARE SEO | PROMOVARE SITE | DESPRE MINE | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal

Valid XHTML 1.0 Strict Free SEO Tools Protected by Copyscape Web Copyright Protection